Tartozékok

Minőségi alkatrészeink mellett munkagép, nehézgép és földmunkagép tartozékok széles választékát is megtalálja kínálatunkban. Ha a megfelelő és hosszú távon is megbízható tartozékot keresi tehát, akkor a legjobb helyen jár.

A 30 éves múlttal büszkélkedhető TREVI BENNE céggel 2012 óta dolgozunk együtt, mint kizárólagos magyarországi márkaképviselet.

Az általuk gyártott eszközök és szerelékek közül, kínálatunkban megtalálhatóak épületbontó szerelékek, első és másodlagos roppantóollók, fémvágó szerelékek, erdészeti szerelékek, fakitermelő, tuskóhasító szerelékek, mélyásó kanalak és homlokrakodó kanalak, továbbá mechanikus és hidraulikusan dönthető rézsűkanalak, melyeket ügyfeleink egyedi igényei szerint tudunk gyártatni olasz beszállítónkkal. Ugyanezen beszállítónktól mechanikus és hidraulikus gyorscsatlakozókat is kínálunk.

Termékkínálatunkban 2015 óta megtalálhatóak az AJCE és a HPV márkájú törő- és bontókalapácsok 0,8 tonnától egészen a 45 tonnás gépkategóriákig. Az AJCE márkájú Dél-Koreában gyártott kalapácsokat a holland központi raktárból, a HPV olasz gyártmányú kalapácsokat pedig közvetlenül Olaszországból a gyártótól, egy héten belül tudjuk szállítani ügyfeleink részére.

2020-tól forgalmazzuk a FERRI olasz cég által gyártott láncoskotrókra és traktorokra szerelhető szárzúzót (mulcher/mulcholó). Ugyanezen cég gyártmányai közül megtalálhatóak kínálatunkban a hidraulikusan mozgatható fűnyíró adapterek is, amiket bátran használhat mezőgazdasági és útkarbantartó gépeihez.

Igazi kuriózumnak számít a piacon a FERRI iCUT ipari méretű, távirányítható kis méretű munkagép, melyeket a nehezen megközelíthető, nagy dőlésszögű helyek (pl. folyóparti töltések, autópálya rézsűk) karbantartására ajánlunk ügyfeleinknek. Ezek a kis méretű távirányítható alapgépek többféle adapterrel is felszerelhetőek, többek között fűnyíró, hómaró, söprű adapter és rakodó kanál adapterekkel is.

A finn MOTOCUT gyártóként már 2017 óta megatározó szerepet tölt be a munkagép tartozékok világában. Speciális vasbetonvágó megoldásaik egyedülállóak a magyar piacon is.

Az általuk tervezett és gyártott Q széria betonvágói és a hozzájuk tartozó rotátorok tökéletesen alkalmasak különféle vasbeton oszlopok minimális törmelékkel járó, gyors és profi vágásához, valamint azok mozgatásához. Speciális működésüknek köszönhetően tiszta vágásra (clean cut), valamint vágás-törés (cut & break) általi eltávolításra egyaránt alkalmasak. Épületek, csarnokok vagy akár móló oszlopok professzionális eltávolítására használhatóak. Kínálatunkban a Q-350, Q-350S, Q-400 és Q500S modellek egyaránt megtalálhatóak.

Alkatrészeink túlnyomó többsége az Európa-szerte ismert, hazánkban piacvezető, prémium minőségű német LIS® márka termékeiből kerülnek ki. Büszkék vagyunk arra, hogy már több mint 10 éve képviselhetjük ezt a rendkívül magas színvonalat nyújtó céget hazánkban.

Kínálatunkban nagy számban találhatóak meg LIS® márka munkagép alkatrészei és tartozékai: fém járószerkezetek, gumitalpak és gumiláncok, körmök, vágóélek és egyedi acélöntvények.

A PEWAG több száz éves tapasztalattal rendelkezik a láncok és azok összetevőinek gyártásában. Ma a PEWAG csoport a világ egyik vezető láncgyártójává vált. A sikerük a jól megtervezett, korszerű, minőségi termékeken alapul. A pewag fő termékvonalai a vontatóláncok, ipari láncok és gumiabroncs-védőláncok.

Termékeik és szolgáltatásaik magas minősége, valamint munkatársaik szenvedélyes teljesítménye a legnagyobb erősségeik közé tartoznak, melyekkel sikerül az ügyfeleik elvárásait felülmúlni. 

A Linser Industrie Service Hungary Kft a PEWAG kizárólagos magyarországi forgalmazója.

Gépek

Munkagépeink kiváló minőségűek és sokoldalúságuknak köszönhetően széles körben felhasználhatóak. Legyen szó építésről, bontásról, kertészeti munkálatokról, lovardai tevékenységekről, állatkerti vagy építkezési feladatokról, gépeinkkel jelentős költségmegtakarítást érhet el, mivel hatékonyan helyettesítik az emberi munkát. Ha tehát megbízható, hosszú távon is kiváló teljesítményű munkagépet keres, nálunk biztosan megtalálja a megfelelőt.

A svédországi székhelyű BROKK világszerte ismert távirányítással működtetett elektromos munkagépeiről, melyek a minőség és megbízhatóság jelképei. Ezen gépek távoli irányítása lehetővé teszi a biztonságos munkavégzést veszélyes környezetben is. A BROKK munkagépek széles körű felhasználhatóságot kínálnak különböző tartozékokkal, nem csak bontási, de építési munkálatokhoz is. Főbb jellemzőik közé tartozik:

  •  a kiemelkedő bontási teljesítmény, 
  •  távirányított működés, 
  •  háromkaros irányító rendszer,
  •  elektromos meghajtás miatti kipufogógáz mentesség és a kisebb zajszint. 

 

A BROKK bontórobotok kompakt méretük ellenére rendkívül erősek és hatékonyak. Akár építőiparban, fémfeldolgozásban vagy föld alatti munkálatokban dolgozik, a BROKK ideális megoldást kínál. 

 

Egy öt tonnás BROKK olyan erős, mint egy 25 tonnás kotrógép, és a legkisebb, 500 kg-os BROKK akár 500-600 százalékkal gyorsabban végez, mint a kézi szerszámokkal végrehajtott munka esetében. 

 

 A Brokk több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik a bontás terén, így nem csak egy gépet kínál, hanem egy komplett megoldást.

 

A BROKK nem csupán terméket kínál, hanem komplex megoldást az ügyfelek egyedi igényeire.

Az MCH 2014-ben jött létre, Molise-ből származó vállalkozók kezdeményezésére, akik hosszú tapasztalattal rendelkeznek a mezőgazdasági, erdészeti és kompakt építőipari gépek terén. A vállalat 2019-ig Olaszországban tervezte termékeit, de külföldön gyártotta le azokat. Azonban 2019 óta az MCH döntött úgy, hogy visszahozza a termelési tevékenységet Olaszországba.

 

A Pro-Max MINIDUMPER sorozat azoknak tökéletes, akik nagy mennyiségű anyagot kívánnak szállítani. Ezek a gépek kiváló technológiával rendelkeznek, melyek a piaci standardoknál is magasabbak. 

 

A Pro-Max sorozat joystick-kal és szervo vezérlésekkel kerül a piacra, ezzel kielégítve a legigényesebb szakemberek elvárásait is. Az “ipar 4.0” digitális vezérlőpanel nem csak a gép létfontosságú értékeit figyeli, hanem egy sor hasznos információt is megjelenít a képernyőn a használat során.

 

A gépek kiváló biztonsági funkciókkal rendelkeznek, beleértve az zuhanásgátló szelepeket, amelyek biztosítják a hidraulikus rendszerben a terhelés alatti visszaengedést, megakadályozzák a visszazuhanást és viszagurulást még lejtős talajon végzett munkák esetében is.

 

A gép három fogaskerék szivattyúval rendelkezik, melyek garantálják a több irányú mozgás egyidejű kivitelezését, pl emelés/billentés funkciót egyidőben tesz lehetővé.

 

A gépnek van egy gyorscsatlakozója is, amely lehetővé teszi különböző szerszámok, berendezések és tartozékok, például hidraulikus bontókalapácsok, körfűrészek, talajfúrók stb. csatlakoztatását, működtetését.

 

Az MCH-I gépei a tervezés és innováció terén élen járnak. Nagy hangsúlyt fektetnek a minőségre és a versenyképes árazásra, és ez a folyamatos növekedésben is megmutatkozik. Gépeikkel átlagosan 3-5 kétkezi munkatárs munkáját lehet helyettesíteni.

 

Azoknak ajánljuk, akik kertészetben, lovardában, állatkertben, építkezéseken nagy mennyiségű szemetet,, törmeléket, egyéb anyagot szeretnének mozgatni magas technológiai gépekkel.

OPCIONÁLIS TARTOZÉKOK

Gépeink igény szerint vásárolhatók olyan elemek, amelyek növelik a teljesítményt és segítenek a mindennapi tevékenységekben.

Elérhető típusok teherbírás szerint: 

  • 500kg
  • 700 kg
  • 800 kg
  • 1000 kg

Gyakori kérdések

Tartozékaink széles választékában az épületbontó szerelékeket, első és másodlagos roppantóollókat, fémvágó szerelékeket, erdészeti szerelékeket, fakitermelő és tuskóhasító szerelékeket, mélyásó kanalakat, homlokrakodó kanalakat, mechanikus és hidraulikus dönthető rézsűkanalakat, törő- és bontókalapácsokat, szárzúzókat, mozgatható fűnyíró adaptereket, valamint kis méretű távirányítható munkagépeket is megtalálja.

Tartozékainkat nemzetközileg elismert gyártóktól, a TREVI BENNE, az AJCE EUROPE, a HPV és a FERRI gyártóktól szerezzük be.

Ha pontos információt szeretne kapni egy-egy tartozék várható szállítási idejéről, akkor kérdezze bátran kapcsolattartónkat!

Nehézgép és földmunkagép alkatrészeink és tartozékaink forgalmazása mellett saját szervizcsapatunk is a rendelkezésére áll. Speciálisan felszerelt szervizautóinkkal Magyarország területén belül vállaljuk a gyors és pontos szervizmunkálatok elvégzését, akár a tartozékok/adapterek/kanalak felszerelését/beüzemelését is is. Ha szeretne erről többet megtudni, kattintson ide!

 

Munkagép tartozékaink minőségében nem ismerünk kompromisszumot, hiszen maximálisan megbízunk a beszállító partnereink, gyártóink munkájában. A garanciális feltételek mindig gyártótól függőek, ezért mindig az aktuális termékre vonatkozó garanciáról fogunk ezzel kapcsolatban információt adni önnek.

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Segítünk kiválasztani a nehézgépei és földmunkagépei legideálisabb működéséhez szükséges alkatrészeket és tartozékokat. Esetleges meghibásodás esetén pedig szervizcsapatunk áll az ön rendelkezésére. Keressen bennünket bizalommal, és kérjen tőlünk a cégére szabott ajánlatot! Mi a lehető leghamarabb válaszolunk majd.