tartozékok | kanalak

tartozékok | kanalak

Csakúgy mint az általunk gyártott és/vagy forgalmazott alkatrészeknél, valamint a szerviz szolgáltatásunknál, a tartozékok és szerelékek kapcsán is  törekszünk a minőségi beszállítókkal, partnerekkel való együttműködésre. Nagy gondot fordítunk arra, hogy csak olyan eszközöket forgalmazzunk, melyek minőségben magas színvonalat képviselnek.

TREVI BENNE

A TREVI BENNE céggel 2012 óta dolgozunk együtt, mint kizárólagos magyarországi márkaképviselet. A TREVI BENNE által gyártott eszközök és szerelékek közül, kínálatunkban megtalálhatóak épületbontó szerelékek, első és másodlagos roppantóollók, fémvágó szerelékek, erdészeti szerelékek, fakitermelő, tuskóhasító szerelékek, mélyásó kanalak és homlokrakodó kanalak, továbbá mechanikus és hidraulikusan dönthető rézsűkanalak, melyeket ügyfeleink egyedi igényei szerint tudunk gyártatni olasz beszállítónkkal. Ugyanezen beszállítónktól  mechanikus és hidraulikus gyorscsatlakozókat is kínálunk.

Miért válassza a TREVI BENNE eszközöket, kanalakat?

Több mint 25 éves múltú cég, piacvezető Európában, magas minőségű anyagok használata az eszközök gyártásánál (HARDOX, HITUF). Megbízható, pontos gyártás és szállítás, kiváló alkatrész ellátás. Cégünk a magyarországi forgalmazója és szerviz partnere.

AJCE EUROPE és HPV

Termékkínálatunkban 2015 óta megtalálható AJCE és HPV márkájú törő- és bontókalapácsok 0,8 tonnától a 45 tonnás gépkategóriáig. Az AJCE márkájú Dél-Koreában gyártott kalapácsokat a holland központi raktárból, a HPV Olasz gyártmányú kalapácsokat pedig közvetlenül Olaszországból a gyártótól, egy héten belül tudjuk szállítani ügyfeleink részére.

FERRI

2020-tól szintén forgalmazzuk a FERRI olasz cég által gyártott láncoskotrókra és traktorokra szerelhető szárzúzót (mulcher/mulcholó). Ugyanezen cég gyártmányai közül megtalálhatóak kínálatunkban hidraulikusan mozgatható fűnyíró adapterek, mezőgazdasági és útkarbantartó gépekhez.
Igazi kuriózumnak számít ezen gyártmányok közül a FERRI iCUT ipari méretű, távirányítható kis méretű munkagép, melyeket a nehezen megközelíthető, nagy dőlésszögű helyek (pl. folyóparti töltések, autópálya rézsűk) karbantartására ajánlunk ügyfeleinknek. Ezek a kis méretű távirányítható alapgépek többféle adapterrel is felszerelhetőek, többek között fűnyíró, hómaró, söprű adapter, rakodó kanál adapterekkel is.

letölthető katalógusok

eszközök munkában