Munkatársaink

Mi szól a Linser mellett?

Miért válasszon minket?

Történetünk

Az 1992-es kezdet óta a LINSER cégcsoport Európában az építőipari gépalkatrész üzletágban meghatározó szereplővé nőtte ki magát. Jelenleg a LINSER csoport leányvállalatai Németországon kívül Lengyelországban, Csehországban, és Szlovákiában, a Balti Államokban, (Észtország, Lettország, Litvánia) Szerbiában, Bulgáriában, Dániában és Magyarországon vannak jelen. Európa többi országában pedig szerződött partnerekkel képviselteti magát. A LIS® márka bevezetése Magyarországon is egy külsős szerződött partnerrel kezdődött 2007-ben, mely később 2012-ben a Linser Industrie Service Hungary Kft. megalapításához vezetett. Csakúgy, mint Európában, Magyarországon is dinamikusan fejlődik cégünk, évről évre növelve piaci részesedését. 2014. augusztusában Szombathelyen megnyitottuk 1200 m2 raktárunkat. 2016-ban az alkatrész és tartozék kereskedelem mellet, ügyfeleink egyre növekvő igényére válaszul, megkezdtük építőipari munkagép szerviz szolgáltatásunkat is. Bővülő tevékenységeink és ügyfélkörünk jobb és gyorsabb kiszolgálása érdekében 2019 év végével átköltöztünk egy nagyobb, közel 1700 m2-es épületbe, valamint ezzel párhuzamosan 2017-től létrehoztuk országos üzletkötői hálózatunkat is. 2022-ben megnyitottuk nyíregyházi saját tulajdonú telephelyünket, így már Nyugat-Magyarország mellett a Keleti régióban is működik szerviz műhelyünk és raktárunk ahol többek között kanálkörmöket (CAT-, Bofors-, Esco-, Komatsu- körömrendszereket, valamit csavar-felfogatásos körmöket különböző típusokhoz), vágóéleket, gumiláncokat, járószerkezeti és egyéb alkatrészeket tartunk ügyfeleink igényeinek figyelembevételével, mely szintén a gyorsabb kiszolgálást hivatott segíteni.

1700 m2 raktár

13000 termék
készleten

Gyors szállítás, megbízható készlet

1700 m2-es raktárunkban az ügyfeleink által leggyakrabban rendelt alkatrészek és tartozékok széles választéka található meg, így gyors és pontos szállítással tudjuk azokat eljuttatni önhöz is. Így ön nem csak időt és pénzt spórolhat, de meghibásodás esetén a munka is gyorsabban újra indulhat.

Munkagép, nehézgép és földmunkagép tartozékok széles választéka

Alkatrészek, tartozékok, szerviz egy kézben

Kiváló minőségű, saját márkás LIS® logóval ellátott járószerkezet alkatrészek, “mini” gépekhez gumiláncok, kanálkörmök és egyéb kopóalkatrészek széles skáláját tudjuk ez által biztosítani ügyfeleink részére. Ezen felül, forgalmazunk gyári eredeti, és jó minőségű után gyártott alkatrészeket, különféle földmunkagép típusokhoz. (többek között KOBELCO, KOMATSU, CATERPILLAR, O&K, NEW HOLLAND, VOLVO, DOOSAN, HYUNDAI, LIEBHERR stb.) Rövid határidőkkel, gyors, megbízható szállítással, nagy raktárkészlettel, és ez által kedvező árainkkal és rugalmasságunkkal vesszük fel a versenyt a hasonló profilú cégekkel, és biztosítjuk a megrendelések mielőbbi teljesítését. 2016 év eleje óta pedig jól felszerelt, kiszálló szervizautókkal is tudjuk partnereink, ügyfeleink munkáját segíteni.

Saját, mobil szervizcsapat

Szakértő segítség a munkagépek világában

Ha szeretné, hogy munkagépei, földmunkagépei és nehézgépei hosszú távon is megbízhatóan működjenek, akkor kiemelten fontos, hogy a megfelelő típusú és minőségű alkatrészeket és tartozékokat válasszuk meg hozzá. Mi abban segítünk önnek, hogy megtaláljuk az ön és gépei számára legideálisabb alkatrészeket és tartozékokat, valamint biztosítjuk azok időszakos karbantartását, valamint gyors és hatékony szervizét.