10+ éve a nehéz- és földmunkagépek kezelőiért

Mi több mint 10 éve azért dolgozunk, hogy az ügyfeleink kezében lévő nehéz- és földmunkagépek hatékonyan dolgozzanak. Megbízható gépekkel ugyanis ön is többet hozhat ki a projektjeiből és így a vállalkozásából is.

Alkatrészeink és tartozékaink minőségében nem ismerünk kompromisszumot. Az általunk forgalmazott márkákkal évek óta dolgozunk együtt, így bátran ajánljuk azok termékeit az ügyfeleinknek. Alkatrészeinkre és tartozékainkra garanciát vállalunk, így ön is biztos lehet abban, hogy nehéz- és földmunkagépei a legjobb kezekben lesznek.

Saját szervizcsapatunk és magas szinten felszerelt szervizautóink akár azonnali segítséget tudnak nyújtani önnek az esetleges meghibásodások esetén.

Történetünk

Az 1992-es kezdet óta a LINSER cégcsoport Európában az építőipari gépalkatrész üzletágban meghatározó szereplővé nőtte ki magát.
Jelenleg a LINSER csoport leányvállalatai Németországon kívül Lengyelországban, Csehországban, Észtország, Szerbiában, Bulgáriában, Dániában és Magyarországon vannak jelen. Európa többi országában pedig szerződött partnerekkel képviselteti magát.
A LIS® márka bevezetése Magyarországon is egy külsős szerződött partnerrel kezdődött 2007-ben, mely később 2012-ben a Linser Industrie Service Hungary Kft. megalapításához vezetett.
Csakúgy, mint Európában, Magyarországon is dinamikusan fejlődik cégünk, évről évre növelve piaci részesedését.
2014. augusztusában megnyitottuk 1500 m2 raktárunkat, majd 2019 év végével átköltöztünk egy nagyobb, közel 2000 m2-es épületbe, ahol többek között kanálkörmöket (CAT-, Bofors-, Esco-, Komatsu- körömrendszereket, valamit csavar-felfogatásos körmöket különböző típusokhoz), vágóéleket, gumiláncokat, járószerkezeti és egyéb alkatrészeket tartunk ügyfeleink igényeinek figyelembevételével, mely szintén a gyorsabb kiszolgálást hivatott segíteni.

10+ év
szakértelem

Elérhető
árukészlet

Akár rövid szállítási határidővel

Garanciát
vállalunk

Saját mobil szervizcsapat

Alkatrészek, tartozékok, szerviz egy kézben

Kiváló minőségű, saját márkás LIS® logóval ellátott járószerkezet alkatrészek, “mini” gépekhez gumiláncok, kanálkörmök és egyéb kopóalkatrészek széles skáláját tudjuk ez által biztosítani ügyfeleink részére.

Ezen felül, forgalmazunk gyári eredeti, és jó minőségű után gyártott alkatrészeket, különféle földmunkagép típusokhoz. (többek között KOBELCO, KOMATSU, CATERPILLAR, O&K, NEW HOLLAND, VOLVO, DOOSAN, HYUNDAI, LIEBHERR stb.)

Rövid határidőkkel, gyors, megbízható szállítással, nagy raktárkészlettel, és ez által kedvező árainkkal és rugalmasságunkkal vesszük fel a versenyt a hasonló profilú cégekkel, és biztosítjuk a megrendelések mielőbbi teljesítését.

2016 év eleje óta pedig jól felszerelt, kiszálló szervizautókkal is tudjuk partnereink, ügyfeleink munkáját segíteni.

Szakértő segítség a munkagépek világában

Ha szeretné, hogy munkagépei, földmunkagépei és nehézgépei hosszú távon is megbízhatóan működjenek, akkor kiemelten fontos, hogy a megfelelő típusú és minőségű alkatrészeket és tartozékokat válasszuk meg hozzá. Mi abban segítünk önnek, hogy megtaláljuk az ön és gépei számára legideálisabb alkatrészeket és tartozékokat, valamint biztosítjuk azok időszakos karbantartását, valamint gyors és hatékony szervizét.

Gyors szállítás, megbízható készlet

1500 m2-es raktárunkban az ügyfeleink által leggyakrabban rendelt alkatrészek és tartozékok széles választéka található meg, így gyors és pontos szállítással tudjuk azokat eljuttatni önhöz is. Így ön nem csak időt és pénzt spórolhat, de meghibásodás esetén a munka is gyorsabban újra indulhat.

Kérjen tőlünk ajánlatot!

Segítünk kiválasztani a nehézgépei és földmunkagépei legideálisabb működéséhez szükséges alkatrészeket és tartozékokat. Esetleges meghibásodás esetén pedig szervizcsapatunk áll az ön rendelkezésére.

Keressen bennünket bizalommal, és kérjen tőlünk a cégére szabott ajánlatot! Mi a lehető leghamarabb válaszolunk majd.