Alkatrészek

Egy ideális világban a nehézgépeink és földmunkagépeink mindig kitűnő műszaki állapotban, kopó- és törő alkatrészek nélkül, folyamatosan biztosítják a számunkra megbízható és hatékony munkájukat. Mi azonban jól tudjuk, hogy ez a valóságban nem így működik.

FDC véghajtás kereső

Az FDC véghajtás kereső egy professzionális és gyakorlati megoldás azoknak az ügyfeleinknek, akiknek véghajtásokra, szivattyúkra, vagy fordítómotorokra van szükségük a gépükhöz.

LIS® Alkatrészek

Alkatrészeink túlnyomó többsége az Európa-szerte ismert, hazánkban piacvezető, prémium minőségű német LIS® márka termékeiből kerülnek ki. Büszkék vagyunk arra, hogy már több mint 10 éve képviselhetjük ezt a rendkívül magas színvonalat nyújtó céget hazánkban.

További alkatrészek

A német LIS® márka termékei mellett további gyártók kiemelt minőségű alkatrészei is elérhetőek nálunk, az alábbi mukagép típusokhoz:
ATLAS, CATERPILLAR, HANOMAG, HYUNDAI, KOBELCO, KOMATSU, LIEBHERR, VOLVO, CASE, FERMEC, DOOSAN, NEW HOLLAND, O&K, YANMAR, AMMAN, BOBCAT, KUBOTA, MOROOKA, HITACHI, TAKEUTCHI, BROKK

Munkagép motor alkatrészek

Munkagépek motor alkatrészei elérhetőek nálunk, az alábbi típusokhoz:

CUMMINS, DEUTZ, ISUZU, MITSUBISHI, PERKINS, YANMAR, CATERPILLAR, KOMATSU

Futóművek, váltók, hidraulika szivattyúk

Munkagépek futómű, váltó és hidraulikai alkatrészei elérhetőek nálunk az alábbi típusokhoz:

FDC, DANA, KAWASAKI, EATON, CARRARO, CLARK, ZF

Kopóegységek, körömrendszerek

Munkagépek motor alkatrészei elérhetőek nálunk, az alábbi típusokhoz:

BOFORS, CATERPILLAR, DOOSAN, ESCO, JCB, KOMATSU, KVX, TORPEDO, UNI-Z, LEHNHOFF, MINI

Gyakori kérdések

A LIS® termékek mellett más gyártók alkatrészei is elérhetőek nálunk, így minden esetben ki tudjuk választani az ügyfeleink, így az ön számára legideálisabb megoldásokat.

A 1500 m2-es raktárunkban a leggyakrabban szükséges alkatrészek széles választéka megtalálható, így akár azonnali szállításra is lehetőséget tudunk biztosítani. Ha pontos információt szeretne kapni egy-egy alkatrész várható szállítási idejéről, akkor kérdezze bátran kapcsolattartónkat!

Nehézgép és földmunkagép alkatrészeink forgalmazása mellett saját szervizcsapatunk is a rendelkezésére áll. Speciálisan felszerelt szervizautóinkkal Magyarország területén belül vállaljuk a gyors és pontos szervizmunkálatok elvégzését, akár a helyszínen is. Ha szeretne erről többet megtudni, kattintson ide!

 

Munkagép alkatrészeink minőségében nem ismerünk kompromisszumot, hiszen maximálisan megbízunk a beszállító partnereink, gyártóink munkájában. A garanciális feltételek mindig gyártótól függőek, ezért mindig az aktuális termékre vonatkozó garanciáról fogunk ezzel kapcsolatban információt adni önnek.

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Segítünk kiválasztani a nehézgépei és földmunkagépei legideálisabb működéséhez szükséges alkatrészeket és tartozékokat. Esetleges meghibásodás esetén pedig szervizcsapatunk áll az ön rendelkezésére. Keressen bennünket bizalommal, és kérjen tőlünk a cégére szabott ajánlatot! Mi a lehető leghamarabb válaszolunk majd.