Szerviz

Saját szervizautó flottánk és magasan képzett szervizes kollégáink a legtöbb ismert nehéz- és földmunkagép típus esetében, Magyarország teljes területén megbízható és gyors segítséget adhatnak önnek.

Javítás, karbantartás

Szervizcsapatunk vállalja munkagépek, nehézgépek és földmunkagépek javítását és karbantartását.

 • Járószerkezetek javítása, cseréje
 • Hidraulika rendszerek bevizsgálása
 • Hidraulika rendszerek javítása
 • Hidraulika szivattyúk javítása
 • Power shift váltók javítása
 • Diesel motorok javítása, felújítása
 • Hidraulikus vezérlőtömbök felújítása
 • Hidak, bolygóművek, véghajtások javítása
 • Gépek időszakos karbantartása

Elektromos diagnosztika

Megbízható elektromos diagnosztikai mérésekben is segítünk önnek az alábbi márkák munkagépei, nehézgépei és földmunkagépei esetében.

 • CATERPILLAR
 • VOLVO
 • CUMMINS

Lakatosmunkák

Esetleges lakatos munkák, felújítások és javítások esetén is bátran fordulhat hozzánk.

 • Vonalfúrás
 • Kanalak javítása
 • Felfogató adapterek gyártása
 • Kanálkörmök felhegesztése
 • Egyéb lakatosmunkák

Klíma javítás és szerviz

Bízza ránk nehézgépei, munkagépei és földmunkagépei klíma rendszerének javítását, karbantartását és tisztítását!

 • Klíma rendszerek takarítása
 • Klíma rendszerek karbantartása
 • Klíma gáz töltés / lefejtés
 
Gyors segítség, amikor sürget a határidő

Nincs is annál bosszantóbb helyzet, amikor egy munkagép meghibásodása miatt kénytelen megállítani egy építési, útépítési, bányászati vagy mélyépítési projekt kivitelezését. Ilyenkor nem csupán időt és pénzt veszíthet, de számos feladat is a nyakába szakad: keresni egy szervizes csapatot, aki megkeresi a meghibásodás okát, megkeresni a hibás elem helyére működőképes alkatrészt vagy tartozékot biztosító céget, megtalálni a gépei számára legideálisabb gyártót és alkatrészt, valamint a szervizcsapattal intézni a cserét, javítást.

Mindez sajnos több hétbe is belekerülhet, ha nem figyelmes. Nálunk azonban egy kézben biztosított az ön számára a gyors és megbízható szerviz és a minőségi alkatrészek és tartozékok beszerzése.

Időszakos karbantartás a megbízható gépekért

Ha ön is szeretné, hogy munkagépe a lehető leghosszabb ideig kitűnő műszaki állapotban dolgozzon, akkor fontos, hogy nagy figyelmet szenteljen az időszakos karbantartásra is. Ezek a nehézgépek, földmunkagépek ugyanis számos olyan alkatrésszel vannak ellátva, melyek cseréje időszakos felülvizsgálattal és karbantartással hosszabb távon is elkerülhető. Klímaberendezéseik tisztításával, kopó alkatrészeinek vizsgálatával és cseréjével, a szükséges karbantartási munkák elvégzésével ön hosszú távon is biztosíthatja munkagépei hibamentes működését.

Saját szervizcsapat és szervizautók

Jelenleg 10 teljesen felszerelt szervizautóval rendelkezünk. Ebből hét szombathelyi központunkban látja el a Dunántúl területén a földmunkagépek szervizelését, karbantartását, két autó Nyíregyházán, a kelet-magyarországi régióban, míg egy autónk Pécsett, a Dél-magyarországi régióban tevékenykedik.

Szervizautóink, valamint jól képzett kollégáink biztosítják, hogy akár a helyszínen is elvégezhessünk az időszakos szervizeken kívül, nagyobb, összetettebb javítási munkákat is. Szombathelyi székhelyünkön pedig egy 350 m2-es, daruval is felszerelt gépjavítóműhely áll rendelkezésre, a nagyobb volumenű javítási munkák teljes körű kivitelezéséhez.
Rövid- és középtávú célunk, hogy országos, márkafüggetlen szervizhálózatot építsünk ki, szervizautóink számának növelésével és új telephelyek létrehozásával.

Minőségi alkatrészek és tartozékok

1500 m2-es raktárunkban az ügyfeleink által leggyakrabban rendelt alkatrészek és tartozékok széles választéka található meg, így gyors és pontos szállítással tudjuk azokat eljuttatni önhöz is.

Így önnek nem kell a szervizcsapat mellett külön figyelmet fordítani a megfelelő alkatrészek és tartozékok beszerzésére, hiszen mi egy kézben ebben is tudunk segítséget nyújtani.

Kérje szerviz csapatunk segítségét!

Esetleges meghibásodás esetén forduljon bizalommal szervizcsapatunkhoz, akik gyors és megbízható megoldást nyújtanak önnek, akár a helyszínen is. Mi a lehető leghamarabb válaszolunk majd.

Gyakori kérdések

Igen, amennyiben a javítás jellege megengedi. Jelenleg 10 teljesen felszerelt szervizautónk és magasan képzett szervizcsapatunk tud önnek segítséget nyújtani esetleges meghibásodások és időszakos karbantartás esetén is akár a helyszínen is. Így önnek nem szükséges megoldani meghibásodott gépe szállítását. 

Tudjuk jól, mennyi kellemetlenséget tud okozni egy meghibásodott munkagép, így mi a lehető leghamarabb igyekszünk szakmai segítséget adni önnek. Kérjük, minél hamarabb vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy egyeztetni tudjuk az esetleges szerviz pontos részleteit és igény esetén akár magunkkal is tudjuk vinni a szükséges alkatrészeket!

Igen. 1500 m2-es raktárunkban az ügyfeleink által leggyakrabban rendelt alkatrészek és tartozékok széles választéka található meg, így gyors és pontos szállítással tudjuk azokat eljuttatni önhöz is.

 

Hiszünk abban, hogy amit meg lehet javítani, azt érdemes megtenni, hogy önt a lehető legkevesebb költség érje. A szerelési és javítási munkák mellett vállaljuk rézsűkanalak, mélyásó és homlokrakodó kanalak teljes körű lakatosipari felújítását, szerelékekhez adapterek gyártását, alvázak és gémek vonalfúrását profi vonalfúró eszközünkkel. Mobil láncszerelő présünkkel pedig tudjuk vállalni komplett járószerkezetek cseréjét és javítását is.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Segítünk kiválasztani a nehézgépei és földmunkagépei legideálisabb működéséhez szükséges alkatrészeket és tartozékokat. Esetleges meghibásodás esetén pedig szervizcsapatunk áll az ön rendelkezésére. Keressen bennünket bizalommal, és kérjen tőlünk a cégére szabott ajánlatot! Mi a lehető leghamarabb válaszolunk majd.