adatvédelmi tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató ügyfelek részére

Tájékoztatjuk, hogy a számlázáshoz, a kapcsolattartáshoz, a minőségi kifogások kezeléséhez és az egyéb későbbiekben részletesen kifejtett esetekhez az Ön személyes adatait tároljuk és kezeljük. Azért, hogy Ön átláthassa ezeket az adatkezeléseket összeállítottuk ezt a tájékoztatót, amiben részletesen felsoroljuk mit és miért teszünk. Kérjük ha bármilyen további kérdése merülne fel, vagy élni szeretne az Általános Adatvédelmi Rendeletben (12-23-ig cikkely) foglalt jogaival (megismerés, változtatás, törlés, stb.) forduljon a bizalommal a kijelölt kollégánkhoz!

Az adatokat a Linser Industrie Service Hungary Kft. kezeli.
Székhelyünk 9700 Szombathely, Tátika u. 3. Cégjegyzékszámunk: 18-09-111282, adószámunk: 24105673-2-18. Cégünket a Szombathelyi Törvényszék Cégbírósága jegyezte be.
Telefonszámunk: +36 94/317-260 E-mail címünk: iroda@linser.eu

Amikor cégünkkel:

  • szerződik,
  • szolgáltatást vagy terméket rendel
  • munkaajánlatunkra jelentkezik
  • honlapunkat böngészi

előfordul, hogy személyes adatait kezeljük. Az egyes adatkezelésekről ezen tájékoztatóban bővebben olvashat. Az adatkezelés célja, a szolgáltatás nyújtása, a számla kiállítása, a fizetés dokumentálása, számviteli törvényeknek való megfelelés és az Önnel való kapcsolattartás.

Szerződéshez és számlázáshoz kapcsolódó adatok kezelése

A következőkben felsorolt adatokat azért kezeljük, hogy a szerződéseket teljesíteni tudjuk. Ezek az adatok lehetnek az Ön neve, címe, telefonszáma, adószáma, a vásárlás dátuma, időpontja, vásárolt termék vagy szolgáltatás megnevezése mennyisége, vételára, a fizetés módja. Az adatokat a számviteli törvény előírásának megfelelő ideig tároljuk.

Adattovábbítás

Házhozszállítás vagy csomagpontra szállítás esetén, a futár vagy csomagpont szolgátatást adó céggel megosztjuk a megrendelő nevét, címét, telefonszámát és utánvétel összegét.

A számlák feldolgozásához független könyvelőirodát veszünk igénybe, így velük megosztjuk az Ön nevét,címét, a vásárlás dátumát, időpontját, vásárolt termék vagy szolgáltatás megnevezése, mennyisége, vételára és a fizetési módját.

A nem teljesített követelések kapcsán a számlákon szereplő adatokat megoszthatjuk az adatkezelőt képviselő ügyvéddel, illetve ha szükségessé válik a tartozás a behajtása, akkor a végrehajtó behajtóval. Ebben az esetben az Ön nevét, címét, elérhetőségeit, a vásárlás dátumát, időpontját, vásárolt termék vagy szolgáltatás megnevezését, mennyiségét, vételárát és a fizetési módját adjuk át.

Kapcsolattartással összefüggő adatkezelés

Ahhoz, hogy kapcsolatba tudjunk Önnel lépni, tájékoztatni tudjuk az esetleges változásokról és személyre szabott szolgáltatásokat tudjunk nyújtani, kezeljük a nevét, e-mail címét, telefonszámát dátumot, időpontot, és ha Ön keresett meg minket, akkor az üzenetben megadott egyéb személyes adatait. Ez az adatkezelés a cég jogos érdeke. Az adatokat ebben az esetben, csak az Ön kérésére töröljük (amennyiben ez nem ütközik törvényi előírásba.) Az ügyfélnyilvátartó program készítője felé, a fent felsorolt adatok mindegyikét továbbítjuk.

Adatkezelés toborzás esetén

Ha a Linser Industrie Service Hungary Kft.  mint adatkezelő a kiválasztási folyamat során, használja a nekünk megküldött adatokat. Tesszük ezt azért, hogy Adatkezelőnél betöltendő állásra történő jelentkezését dokumentálni tudjuk, és Ön a kiválasztási eljárásban részt tudjon venni. Ez az Adatkezelő munkaerő felvételéhez fűződő jogos érdeke.

A következő adatokat kezeljük: az Ön nevét állandó lakcímét, tartózkodási helyét, telefonszámát, e‑mail címét, születési helyét és idejét, illetve egyéb személyes adatok, amiket velünk a jelentkezése során megosztott. Tároljuk az Önről készült fényképet, a kísérőlevelet, önéletrajzot, pályázatot és iskolai és egyéb végzettségeket igazoló dokumentumok másolatát. Az adatokat harmadik félnek nem adjuk ki.

A kiválasztást követően az adatokat tovább nem használjuk, de tároljuk, hátrányos megkülönböztetés elleni bizonyítékként 3 évig. Ez a tárolás a munkaadó jogos érdeke. Az adatokat harmadik félnek nem adjuk ki.

Tájékoztató a honlap látogatóinak

A honlaplátogatás során, a látogatók IP címét és böngésző ujjlenyomatát a szerver naplókban rögzítjük, kiberbiztonsági célokból. A kiberbiztonsági célok megvalósítása a cég jogos érdeke. Ezeket a naplókat 1 hónap után töröljük.

A honlaplátogatása során a honlapon elhelyezett Google Analytics az Ön számítógépén úgynevezett sütiket (cookies) helyez el, ez az alkalmazás a honlaplátogatási szokásait tartalmazza, ez a cég jogos érdeke, az adatokat a Google LLC. is megkapja. Az adatok törlésig tárolódnak számítógépén. Ha nem szeretné az analitikai süti elhelyezését, akkor a böngésző beállításokkal ezt tilthatja vagy a google által biztosított böngésző bővítménnyel ezt korlátozhatja: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Tájékoztató Facebook oldal üzemeltetése esetén

Tájékoztatjuk Facebook oldalunk követőit, hogy a Facebook által biztosított oldalelemzéseknél közös adatkezelés valósul meg a Facebook Ireland Limited (4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2 Ireland) -el.

Amikor az Önök interakcióba lépnek az oldalunkkal és a hozzá kapcsolódó tartalmakkal, elindul egy “esemény” létrehozása az Oldalelemzések funkció számára, amely magában foglal személyes adatokat.

Az adatkezelés során a következő adatokat kezeljük: Műveletek. Ide tartoznak például az alábbi műveletek (az oldalnál végrehajtható műveletek az oldal „Oldalelemzések” területén találhatók):

Oldal, bejegyzés, videó, történet vagy más, az oldalhoz társított tartalom megtekintése

Történettel kapcsolatos műveletek

Oldal követése vagy a követés leállítása

Oldal vagy bejegyzés kedvelése vagy a kedvelés visszavonása

Oldal ajánlása egy bejegyzésben vagy egy hozzászólásban

Hozzászólás oldalbejegyzéshez, oldalbejegyzés megosztása vagy reakció oldalbejegyzésre (ideértve a reakció jellegét is)

Oldalbejegyzés elrejtése vagy kéretlen tartalomként való jelentése

Rámutatás egy oldal hivatkozására, nevére vagy profilképére az oldaltartalom előnézetének megjelenítéséhez

Oldalon feltüntetett webhelyre, telefonszámra, útvonaltervezés gombra vagy más gombra való kattintás

Az oldal eseményének megjelenítése a képernyőn, válasz egy eseményre, a reakció jellegét is ideértve, hivatkozásra kattintás az eseményre szóló jegyek megvásárlásához

Messenger kommunikáció indítása az oldallal

Termékek megtekintése vagy rájuk kattintás az oldal boltjában

Adatok a műveletről, a műveletet végrehajtó személyről, valamint az általa használt böngészőről/alkalmazásról, ideértve az alábbiakat:

Művelet dátuma és időpontja

Ország/város (az IP-cím alapján megbecsülve vagy bejelentkezett felhasználóknál a felhasználói profilból importálva)

Nyelvkód (a böngésző http-fejlécéből és/vagy a nyelvi beállítások alapján)

Korcsoport/nem szerinti csoport (bejelentkezett felhasználóknál a felhasználói profilból)

Korábban felkeresett webhely (a böngésző http-fejlécéből)

Számítógépről vagy mobileszközről hajtották végre a műveletet (a böngésző felhasználói ügynöke vagy az alkalmazás attribútumai alapján)

FB-felhasználó azonosítója (csak a bejelentkezett felhasználóknál)

A fenti adatok kezelése a Facebook Ireland Limited -nek adott hozzájárulás alapján történik. Az adatokat a hozzájárulás visszavonásáig kezeljük. Az oldalelemzéssel kapcsolatos adatokat cégünk harmadik féllel nem osztja meg.

GDPR jogok

Ön bármikor kérelmezheti az Adatkezelőtől az Önre vonatkozó személyes adatokhoz való hozzáférést, azok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását, és tiltakozhat az ilyen személyes adatok kezelése ellen. Továbbá kérheti az érintett információk hordozható formában való közlését. További információért olvassa el a GDPR 13-19. cikkelyeit.

Amennyiben adatkezeléssel kapcsolatos kérdése, kérése van, lépjen velünk kapcsolatba! Az adatkezeléssel kapcsolatosan elérhető személy:

Siegl Vanessza
telefonszáma: + 36 30 846 6455
e-mail címe: vanessa.siegl@linser.eu
Levelezési címe: 9700, Szombathely, Tátika u. 3.

Az érintett panasszal fordulhat Hatósághoz is:

Nemzeti Adatvédelmi és Információs Hatóság
Székhely: 1125 Budapest Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.
Postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5.
E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu
Telefon: +36 (1) 391-1400
Honlap: http://naih.hu

Az adatkezelési tájékoztató az alábbi linkről tölthető le: http://linser.hu/wp-content/uploads/2020/05/adatkezelesi.pdf